Now Reading:
Tražite posao? Evo što se nudi na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Tražite posao? Evo što se nudi na sjeveru Hrvatske

Ako ste u potrazi za novim poslom ili samo želite novi izazov posao.hr vam donosimo 10 pozicija u Krapinsko-zagorskoj županiji, Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. U nastavku teksta pregledajte koje su to pozicije.

Međimurska županija

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za poslovnu komunikaciju vezanu za prodaju i korisničku podršku. Poslodavac traži samostalne stručne suradnike s vlastitim računalom, slušalicama i kvalitetnom internet vezom. Ponuđena satnica iznosi 10 eura. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Home Plus d.o.o. traži Dostavljača za rad na području cijele Hrvatske. Posao može biti na određeno vrijeme ili stalni radni odnos. Potrebno je imati B kategoriju vozačke dozvole te biti pouzdan, odlučan i spreman za rad na terenu. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Čakovcu ili u Murskom Središću. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad s Hrvatskim Telekomom na lokacijama diljem Hrvatske. Posao uključuje instalaciju, puštanje u rad, održavanje telekomunikacijske opreme i mreže, rješavanje problema te savjetovanje korisnika. Nude službeno vozilo, mobitel, laptop, tablet, bonuse na plaću, naknadu za topli obrok, fleksibilno radno vrijeme i mogućnosti razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara za građevinski stroj – kombinirku (m/ž) za poslove iskopa, zatrpavanja, utovara, istovara i slično. Posao se odvija samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a plaća se smještaj ako kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Vital Group d.o.o. traži Dostavljača za rad na području cijele Hrvatske. Posao može biti na određeno vrijeme ili stalni radni odnos. Potrebno je imati B kategoriju vozačke dozvole, biti pouzdan, odlučan te spreman za rad na terenu. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

PRIMA NAMJEŠTAJ traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje komunikaciju s kupcima, prezentaciju proizvoda i izradu ponuda. Potrebno je radno iskustvo, pozitivan stav i vozačka dozvola (B kategorija). Nude se mentoriranje, edukacije i razni beneficiji. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Krapinsko-zagorska županija

Atena – Smart Care, s.r.o. traži Medicinske sestre/Njegovatelje (m/ž) za rad u Austriji, u mjestu Oberloisdorf. Posao obuhvaća skrb o muškarcu koji ima starosne poteškoće i koristi rolator. Početna plaća iznosi 80 € po danu za 21 dan rada, uz dodatnu naknadu od 21 € za prijevoz dnevno. Smještaj je osiguran u kući s posebnom sobom, a internet je također dostupan. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje telefonsku prodaju i korisničku podršku. Satnica je 10 eura, radno vrijeme fleksibilno, bez rada vikendom. Potrebno je odlično znanje njemačkog, iskustvo u prodaji, vlastito računalo i stabilna internetska veza. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Kalkulanta za visokogradnju (m/ž) za rad u Donjoj Stubici. Traže se kandidati s tehničkim obrazovanjem relevantnim za građevinu, minimalno 2 godine iskustva u kalkulacijama visokogradnje te poznavanjem rada u programima poput Excela i AutoCAD-a. Nudi se dugoročno zaposlenje, dodatni benefiti i rad u stabilnoj tvrtki s više od 50 godina iskustva. Prijavite se putem linka do 28.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Mal-Gal Građevinarstvo d.o.o. traži Tesara (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje izradu stropne oplate, zidne oplate i stubišta. Traže se kandidati s iskustvom rada sa zidnom i stropnom oplatom. Nude se visoke plaće, dugoročna sigurnost te stimulacije i nagrade. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i prijenosno računalo. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

ROBREN d.o.o. Pomoćnog radnika kod polagača keramičkih pločica (m/ž) za rad u Krapini. Posao uključuje asistenciju pri polaganju keramičkih pločica. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, a zahtijeva se završena osnovna škola ili srednja škola. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Udruga UDK traži Osobnog asistenta (m/ž) za mušku osobu s invaliditetom u Razdrtom Tuheljskom i Kumrovcu. Posao uključuje kućanske poslove, hranjenje, održavanje higijene, mobilnost te pratnju u socijalnim aktivnostima. Radno vrijeme je fleksibilno, a plaća iznosi oko 411-421€ neto plus prijevoz. Studeni i umirovljenici mogu se prijaviti za rad na 4 sata. Prijavite se putem linka.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traži Montera centralnog grijanja i klimatizacije za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Posao obuhvaća izradu instalacija u stambenim zgradama. Nudi se odlično plaćena satnica (15 eura), pokriveni troškovi smještaja i prijevoza. Potrebna je SSS i iskustvo rada na instalacijama centralnog grijanja. Poznavanje njemačkog ili engleskog jezika je poželjno, ali nije preduvjet. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Varaždinska županija

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž) za rad u Novom Marofu. Tražene osobine uključuju proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje. Ponuđeno je zaposlenje na neodređeno vrijeme uz stimulativna primanja i razne dodatne beneficije, te rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Bauhaus traži Prodavača (m/ž) za svoj prodajni centar u Varaždinu. Uvjeti su minimalno SSS, poželjno uvjerenje za rukovanje viličarom i poznavanje rada na računalu. Nude mogućnost stalnog zaposlenja, popuste za zaposlenike, redovitu plaću s dodacima, obuku, povremene edukacije i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Valdez d.o.o. traži Data Solution Specialista (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao obuhvaća konfiguraciju i administraciju sustava, obradu podataka, automatizaciju poslovnih procesa i podršku timu. Potrebno je iskustvo u obradi podataka, poznavanje financija i osnova IT-a. Nudi se rad na neodređeno ili određeno, usklađivanje plaće s razinom samostalnosti i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 29.5.2024.

Radio – Sjeverni.FM zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Ivanec. Poslodavac nudi sudjelovanje u dodatnim projektima, ugodu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 28.5. za poziciju Voditelja na radiju (m/ž), do 30.5. ili 31.7. za Radijskog tehničara (m/ž).

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za biciklizam (m/ž) za rad 20 sati tjedno na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Dino export d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za rad u Varaždinu. Nisu potrebne posebne kvalifikacije, a minimalna stručna sprema je srednja škola. Ponuđene su pogodnosti poput zaposlenja na određeno vrijeme s mogućnošću trajnog zaposlenja, rad u dvije smjene, stimulacije kroz sustav nagrađivanja te mogućnost razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 28.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusa hepatitisa traži Gerontodomaćicu / podršku starijima za EU projekt Zaželi. Posao uključuje pomoć i podršku u kući za maksimalno 6 starijih osoba na području određenih županija. Zapošljavanje je na 30 mjeseci uz redovnu plaću. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

foto: ilustracija

sjever.hr/posao.hr 08.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.