Now Reading:
Još ne znate kamo za vikend? Evo nekoliko odličnih prijedloga
Full Article 2 minutes read

Još ne znate kamo za vikend? Evo nekoliko odličnih prijedloga

Još ne znate kamo bi za vikend? Htjeli biste na neki izlet ili posjetiti neku manifestaciju, ali još se niste odlučili. Donosimo vam neke od događanja koje biste mogli posjetiti.

U Stubičkim Toplicama se od petka do nedjelje održava Mali ulični festival, koji za velike i male donosi pregršt zabave i smijeha.

Tamo će biti i štandovi prodajno-izložbenog i kulturnog karaktera, uz bogatu gastro ponudu (street food), dječje kazališne predstave i razne radionice, te ponudu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata, raznih uličnih događanja i performera. U subotu će koncert održati Ivana Kindl i Giuliano, a tu će biti i predstava Moruzgva Teatra “Prekid preko veze“.

U nedjelju će svirati Roosty Groove band i popularni Gustafi, a predstavu “Kako misliš mene nema?“, će održati Teatar Exit.

Krenula je i manifestacija Ljeto u Krapini, ovog vikenda, točnije u nedjelju će na Hušnjakovom biti koncert polaznika Škole rocka i moderne glazbe.

Započela je i manifestacija Zlatarsko ljeto, gdje, također u nedjelju možete svratiti do vatrogasnog doma Zlatar gdje vas čeka Dan otvorenih vrata DVD-a Zlatar i razgledati opremu vatrogasaca.

Ako ste ljubitelj povijesnih događanja, možete u Varaždinskim Toplicama posjetiti AquaFest 2024., koji se održava od 7. do 9. lipnja. U subotu će biti kostimirana povorka Rimljana ulicama grada te scenski prikaz žrtve ljevanice i paljenice, ekipno kuhanje rimskog kotlića i još puno toga. U nedjelju će se održati 3. Aque Iasae trail – putevima rimskih legionara.

U sklopu Dana grada Novi Marof pripremljeno je niz događanja. U subotu će koncert održati pjevači showa The Voice, a u nedjelju Begini.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 08.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.