Now Reading:
Film Davida Županića iz Varaždinske županije pobijedio u projektu Moja.hr, čestitao mu i župan Stričak
Full Article 2 minutes read

Film Davida Županića iz Varaždinske županije pobijedio u projektu Moja.hr, čestitao mu i župan Stričak

Jednominutni film iz Varaždinske županije 26-godišnjeg Davida Županića iz Brezja Dravskog u općini Cestica proglašen je u petak najboljim u projektu „Moja.hr“. Pobjedu je David izborio u konkurenciji 21 kratkog filma mladih i kreativnih autora iz svih 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba.

Nagrada mu je uručena u petak u Pleternici na završnici projekta Večernjega lista, koji podržavaju Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica, a partner je Hrvatska radiotelevizija.

– Poprilično sam iznenađen, pogotovo nakon što sam vidio sve filmove – priznao je David nakon što su mu nagradu uručili državni tajnik u Ministarstvu turizma Tomislav Družak i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

Čestitke je Davidu uputio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak istaknuvši da je to veliko priznanje mladom autoru, ali i lijepa promocija Varaždinske županije.

Ove godine je tema natječaja bila “Što zelenije, to iskrenije”, a kakav je naš odnos prema prirodi koja nas okružuje u filmu je najspješnije prikazao upravo predstavnik Varaždinske županije.

– Živim u predivnom selu punom prirode, tu su mi obitelj i prijatelji, a najviše od svega cijenim mir i spokoj koje mogu pronaći u svakoj šetnji nakon desetak minuta – ispričao je ranije David, medijski tehničar po struci koji se pod umjetničkim imenom David Who bavi glazbom, a uz to i video-produkcijom.

Zahvaljujući Davidovoj pobjedi, domaćin završnice projekta Moja.hr će sljedeće godine biti Varaždinska županija.

foto – Varaždinska županija

sjever.hr

08.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.