Now Reading:
Varaždin: Dolijala dvojica mladih serijskih kradljivaca – evo gdje su ordinirali i što su sve ukrali
Full Article 2 minutes read

Varaždin: Dolijala dvojica mladih serijskih kradljivaca – evo gdje su ordinirali i što su sve ukrali

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 19 i 25 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela.

Prema informacijama iz policije, dvojica osumnjičenika su 25. svibnja oko 18.40 sati u Dravskoj ulici u Varaždinu provalili u osobno vozilo u vlasništvu 70-godišnjakinje te ukrali torbicu s mobitelom, novčanikom, osobnim i bankovnim dokumentima, a istog su dana na parkiralištu u Hallerovoj aleji u Varaždinu provalili u osobno vozilo u vlasništvu 22-godišnjakinje i ukrali mobitel. Uz to, sumnja se da su 29. svibnja u Radovec Polju okrali 41-godišnjaka.

Istragom je utvrđeno i da je 25-godišnjak 25. travnja oko 22.30 sati provalio u aparate za kovanice autopraonice u Petrijancu, dok je 30. travnja na parkiralištu u ulici Đure Arnolda u Ivancu, iz osobnog vozila u vlasništvu 55-godišnjaka, ukrao novčanik s iznosom od više tisuća eura, bankovnim i osobnim iskaznicama te mobitel. Istog je dana u ulici Eugena Kumičića u Ivancu ukrao bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka.

Osim toga, sumnja se da je 19-godišnjak 5. svibnja u trgovini na Trgu kralja Petra Svačića u Varaždinu, ukrao razne prehrambene proizvode u vrijednosti od oko 160 eura. Ujedno je utvrđeno da je mladić 6. srpnja 2019. godine na parkiralištu u Dravskoj park šumi, iz osobnog vozila u vlasništvu 62-godišnjaka, ukrao novčanik s novcem i mobitel.

sjever.hr
07.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.