Now Reading:
Službeno otvoren Mali ulični festival! Očekuje nas velika doza smijeha, iznenađenja i veselja!
Full Article 2 minutes read

Službeno otvoren Mali ulični festival! Očekuje nas velika doza smijeha, iznenađenja i veselja!

Stubičke Toplice ponovno pričaju jednu lijepu priču – službeno je otvoren Mali ulični festival koji će se šestu godinu za redom održati od petka do nedjelje i donijeti neočekivanu dozu smijeha, iznenađenja i veselja.

Posjetitelje i ove godine očekuju atraktivni koncerti, ulični zabavljači, kazališne predstave, izuzetno bogata ugostiteljska ponuda, ponuda OPG-ova, razne radionice, kino na otvorenom, lunapark i bogat program za naše najmlađe.

Stubički načelnik Josip Beljak zadovoljan je Festivalom i svim popratnim sadržajima.

– Možemo danas biti sretni što smo ovdje, što smo Festival digli na razinu da o njemu svi bruje, svi pričaju, da se jedva čeka početak. Ne samo danas, već mjesecima, budući da smo stvarno u šest godina izradili jednu priču koja je postala za Stubičke Toplice događaj godine, a mogu reći i šire – rekao je načelnik Beljak istaknuvši kako je ove godine priređen zbilja bogati program.

Nikad više sadržaja, nikad bogatiji program. Stvarno smo ove godine proširili neke stvari za koje smo bili možda malo “tanki” prošle godine – rekao je načelnik istaknuvši kako su priređene dječje predstave, mnoštvo radionica i koncerata, dobre zabave i dobre glazbe.

– Tu je i bogata ponuda jela i pića naših ugostitelja i naših udruga. Mnoštvo drugih sadržaja na našim štandovima, od naših obrtnika, što stubičkih, što iz okolnih mjesta. Savršena prilika za kompletnu obitelj da dođu u Stubičke Toplice ova tri dana, da se prekrasno provedu. Mislim da nema razloga da ne dođete kod nas ovdje u Stubake, i kao što bi rekao jedan prijatelj, “Nema da vas nema” – pozvao je načelnik Beljak.

Zaštitno lice festivala i ove je godine Adam Končić u ulozi Gospona Stubaka, čelnog čovjeka ove popularne manifestacije koja u tri dana donosi pregršt sadržaja.

Večeras će nastupiti Rajko Suhodolčan i Kvartet Gubec, a tu je i stand up nastup Vlatka Štampara, te nakon toga koncert Teške industrije u centru mjesta.

U subotu će u Parku Maksimilijana Vrhovca nastupiti Ivana Kindl, te Moruzgva teatar s predstavom “Prekid preko veze“, a kasnije u centru mjesta nastupa popularni Giuliano.

sjever.hr

07.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.