Now Reading:
Utrka grada Novog Marofa privukla brojne trkače i još brojnije navijače, među kojima je bio i gradonačelnik Jenkač
Full Article 2 minutes read

Utrka grada Novog Marofa privukla brojne trkače i još brojnije navijače, među kojima je bio i gradonačelnik Jenkač

Prekrasno vrijeme u srijedu je u Zagorsku ulicu u Novom Marofu izmamilo stotine građana, ne samo da bi uživali u suncu i druženju, već i da bi pružili podršku desecima trkača koji su sudjelovali u tradicionalnoj Utrci grada Novog Marofa.

Riječ je o sportskom događanju koje su u sklopu manifestacije Antunovo v Marofu organizirali Grad Novi Marof i Osnovna škola Novi Marof, a uz mališane iz dječjih vrtića s područja grada te osnovnoškolce, u utrci su sudjelovali i srednjoškolci.

-Ovo je tradicija koju ne prekidamo već više od 20 godina, koliko se u raznim oblicima održava Utrka grada Novog Marofa. Prednjače naši vrtići i osnovnoškolci, a drago nam je što se unazad nekoliko godina uključila i naša Srednja škola. Čestitam svim sudionicima, posebno onima koji su osvojili medalje, a Grad i Osnovna škola nagradili su ih diplomama, čokoladama, kapama. Raduje me što su se naši sugrađani okupili u doista velikom broju kako bi dali podršku trkačima, ali i našim nastojanjima da djecu od malih nogu navikavamo na aktivnosti na otvorenom, a one veće potičemo da se nastave baviti sportom, bez obzira na školske aktivnosti – rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Dodajmo i da su se vrtićarcima i školarcima pridružili zaposlenici OŠ Novi Marof koji su istrčali revijalnu utrku na 50 metara.

sjever.hr
06.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.