Now Reading:
GRAD VELIKOG SRCA: Na utrci Grada Čakovca trčalo se za Udrugu Međimurski slatkiši, prikupljeno gotovo 2 tisuće eura
Full Article 1 minutes read

GRAD VELIKOG SRCA: Na utrci Grada Čakovca trčalo se za Udrugu Međimurski slatkiši, prikupljeno gotovo 2 tisuće eura

Brojni Čakovčani, ali i trkači iz cijelog Međimurja i susjednih gradova, još jednom su pokazali veliko srce i sudjelovali u humanitarnoj Utrci Grada Čakovca. Ova utrka nije natjecateljskog karaktera, već je održana s ciljem prikupljanja sredstava, ove godine bilo je to za Udrugu Međimurski slatkiši – udrugu djece oboljele od dijabetesa i njihovih roditelja iz Čakovca.

Utrku su zajednički organizirali Grad Čakovec i Atletski klub Međimurje Čakovec, a okupila je velik broj sudionika. Na startu su se našli trkači u kolicima, djeca, mladi i stariji, a sve ih je povezivala želja da pomognu. Prodano je 347 startnih brojeva, čime je  prikupljen iznos od 1.979,45 eura, koji će biti doniran Međimurskim slatkišima.

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini uoči samog starta na čakovečkom Trgu Republike izrazila je zahvalnost svima koji su se prijavili za utrku, te je naglasila važnost humanitarnog karaktera ove manifestacije. Nakon utrke, Grad Čakovec je za sve sudionike osigurao i hot dog.

Utrka Grada Čakovca još jednom je potvrdila da je Čakovec grad velikog srca i da su njegovi građani spremni pomoći onima kojima je to potrebno.

sjever.hr 06.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.