Now Reading:
Policajac na A6 vozio pijan u suprotnom smjeru – udario je u auto u kojem je bio mladi par
Full Article 2 minutes read

Policajac na A6 vozio pijan u suprotnom smjeru – udario je u auto u kojem je bio mladi par

Na autocesti kod Rijeke u petak se dogodila prometna nesreća koju je izazvao policajac pod utjecajem alkohola.

Kako piše Index koji je za nesreću doznao od čitatelja, policajac je vozio u suprotnom smjeru i kod Čavli bočno udario u auto u kojem su bili mladić i djevojka. Riječka policija o nesreći nije izvijestila, a za Index su rekli da 43-godišnji policajac nije bio na dužnosti i da je vozio privatni automobil.

Prema čitateljevim riječima, mladi par, 23-godišnji mladić i 22-godišnja djevojka, vraćao se iz Rijeke u Gorski kotar kad se ispred njih pojavio auto koji je vozio u suprotnom smjeru. Mladić je pokušao izbjeći frontalni sudar pa je policajac udario u bočna vrata i stražnju gumu mladićevog auta. Od siline udara oba automobila su se zarotirala na cesti.

Policajac je zatim pobjegao, a mladi par je osigurao mjesto nesreće i pozvao policiju, kaže čitatelj i dodaje da je policija došla u kratkom roku jer je već imala dojavu o vožnji u suprotnom smjeru.

Srećom, mladić i djevojka su zadobili lakše ozljede te ih je Hitna pomoć odvela u bolnicu. Alkotest je pokazao da 23-godišnji vozač nije konzumirao alkohol.

Riječka policija je na Indexov upit potvrdila da se nesreća dogodila oko 23 sata na A6 kod Čavli.

-Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica. U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni – rekli su iz policije.

Čitatelj je Indexu dojavio da je riječ o visokopozicioniranom policajcu kojem je u krvi, navodno, izmjereno 1.30 promila alkohola.

sjever.hr/index.hr
05.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.