Now Reading:
Jeste li spremni za Zelendvorsku avanturu? Ne propustite novi rekreativno-zabavni festival za cijelu obitelj
Full Article 3 minutes read

Jeste li spremni za Zelendvorsku avanturu? Ne propustite novi rekreativno-zabavni festival za cijelu obitelj

Još je samo nekoliko dana ostalo do Zelendvorske avanture – novog rekreativno-zabavnog festivala koji uz 2. Bombellesovu utrku za rekreativce donosi cijeli niz popratnih zabavnih programa za cijelu obitelj.

-Pozivamo rekreativne trkače (i one koji to žele postati) da se prijave, pretrče jednu od četiri trase, sudjeluju u humanitarnoj akciji i zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima, uživaju u bogatom popratnom festivalskom programu – poručili su iz Općine Petrijanec.

Središnje događanje festivala je 2. utrka rekreativaca Bombellesovom rutom koja će se kroz dva dana trčati na čak četiri trase. Najkraća, od 1,5 km, na rasporedu je u subotu, 8. lipnja u 12 sati, a ostale tri u duljini od 2.5, 5 i 10 kilometara na rasporedu su u nedjelju, 9. lipnja u 17 sati.

U nedjelju će se, uz samu utrku, u predivnom prirodnom okruženju izletišta Zelendvor, u četiri zone: sportsko-rekreativnoj, piknik, kreativnoj i zabavnoj, održati cijeli niz popratnih sadržaja i programa osmišljenih kako bi se stvorilo ugodno i zabavno okruženje za cijelu obitelj.

Utrku Bombellesovom trasom organiziraju Općina Petrijanec i AK Sloboda uz podršku Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije, Školskog sportskog saveza Varaždinske županije, Dječjeg vrtića “Bambi” te NTL grupe kao glavnog sponzora. I dok je za svakoga tko starta utrku NTL – Narodni trgovački lanac u startnom paketu osigurao ukusne i okrjepljujuće proizvode koji će barem malo olakšati trkačke napore, za pobjednike i pobjednice u svim kategorijama osigurane su i nagrade u obliku poklon bonova vrijednih 50 eura.

Poklon bonove će tako osvojiti:

-pobjednici/e u svim duljinama utrke
-ukupni najmlađi i najstariji prijavljeni trkač koji završi utrku
-najbrojnija prijavljena obitelj koja završi utrku

Poseban poklon bon od 100 eura osiguran je za najbrojnije članove neke škole ili vrtića.
Organizatori zahvaljuju NTL-u na prepoznavanju značaja ovakvog događanja sa zdravstvenog, humanitarnog i društvenog aspekta.

Što uključuje startnina?

Startni broj
Bogati startni paket s majicom i bočicom vode
Obrok – kotlovinu
Finisher medalju
Mogućnost osvajanja nagrade (poklon bona)
Vrhunske trkačke uvjete (elektronsko mjerenje vremena, feed zonu na 5 i 10km, pratnju hitne pomoći)

Prijave na utrku moguće su ovdje

Zelendvorska avantura

Čar utrke je također obiteljski festival “Zelendvorska avantura” koji prije, tijekom i nakon utrke osigurava sportsko, kreativno i zabavno raspoloženje uz programe i aktivnosti za cijelu obitelj. Program festivala sa satnicom i sve informacije kao i linkove za pretprijavu na igre i radionice moguće je pronaći na službenoj Facebook stranici Zelendvorske avanture klikom na link

sjever.hr
05.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.