Now Reading:
Grad Klanjec ostvario potporu od 24 tisuće eura za izradu izmjene i dopune prostornog plana  
Full Article 50 second read

Grad Klanjec ostvario potporu od 24 tisuće eura za izradu izmjene i dopune prostornog plana  

Grad Klanjec prijavio se na natječaj u okviru Operativnog programa Nacionalnog programa oporavka i otpornosti za izradu prostornih planova nove generacije putem elektroničkog sustava „ePlanovi“.

Svrha poziva je olakšati, osuvremeniti, unificirati i digitalizirati procedure izrade prostornih planova u Hrvatskoj, omogućiti uspostavu platformi i digitalnih infrastrukturnih servisa za unapređenje pružanja elektroničkih javnih usluga te smanjiti opterećenja građanima, poslovnim subjektima i investitorima. Time će se odgovoriti na izazove u cjelokupnom sustavu prostornog uređenja i graditeljstva i sustavu upravljanja državnom imovinom te ubrzati izdavanje akata za gradnju i realizaciju investicija na svim razinama upravljanja.

Za prijavljeni projektni prijedlog  „Izrada VII. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Klanjca“ Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, kao Provedbeno tijelo odgovorno za postupak dodjele, donijelo je odluku o financiranju ovog projekta Grada Klanjca, a ukupna odobrena bespovratna sredstva iznose 24.000 eura.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 04.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.