Now Reading:
Tijekom vikenda na prometnica KZŽ osam prometnih nesreća: U Bedekovčini poginuo motociklist, u Velikoj Vesi vozač skrivio nesreću s 1,77 promila
Full Article 1 minutes read

Tijekom vikenda na prometnica KZŽ osam prometnih nesreća: U Bedekovčini poginuo motociklist, u Velikoj Vesi vozač skrivio nesreću s 1,77 promila

Na prometnicama Krapinsko-zagorske županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće s materijalnom štetom do kojih je došlo u Velikoj Vesi zbog neprilagođene brzine te u Oroslavju i Bedekovčini uslijed nepropisne vožnje u natrag.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Bedekovčini zbog neprilagođene brzine na mjestu događaja vozač motocikla smrtno je stradao.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, dvije osobe teške tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

U Vidovcu Krapinskom do prometne nesreće je došlo isto tako zbog neprilagođene brzine u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Turnišću vozač je uslijed neprilagođene brzine sletio vozilom s kolnika i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač u prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikoj Vesi zbog oduzimanja prednosti prolaska, dok je vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila.  

sjever.hr 03.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.