Now Reading:
Općina Mala Subotica novčano nagrađuje najbolje učenike i studente – prijavite se
Full Article 1 minutes read

Općina Mala Subotica novčano nagrađuje najbolje učenike i studente – prijavite se

Učenici osnovnih i srednjih škola, ali i studenti s područja općine Mala Subotica imaju priliku dobiti novčanu nagradu za svoje iznimne uspjehe u školovanju te na sportskim i drugim natjecanjima.

Načelnik Valentino Škvorc poziva učenice i učenike srednjih škola generacije 2023./2024. i studentice i studente koji su završili akademsku godinu 2022./2023. da se prijave i dobe dodatnu novčanu nagradu za svoje uspjehe.

Pravo na novčanu nagradu ostvariti mogu učenici osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od tri prva mjesta na natjecanjima minimalno županijskog ranga iz područja kulture, sporta, znanosti i drugih područja dok studenti koji imaju pravo su oni čiji ukupni prosjek na studiju zaključno s akademskom godinom 2022./23. iznosi 4,5 ili više, te dobitnici dekanove ili rektorove nagrade u navedenoj godini ili kasnije.

Odluka o dodjeli nagrada bit će objavljena na web stranici općine, a nagrade će biti uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Mala Subotica.

Na internetskoj stranici općine Mala Subotica možete pronaći sve podatke koje je potrebno napisati u molbi i kamo je poslati.

foto: ilustracija

sjever.hr 03.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.