Now Reading:
Iz Općine Veliki Bukovec pozivaju: Predložite kandidate za javna općinska priznanja
Full Article 2 minutes read

Iz Općine Veliki Bukovec pozivaju: Predložite kandidate za javna općinska priznanja

Općina Veliki Bukovec objavila je Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine u 2024. godini.

Javna priznanja iskaz su javne pohvale, počasti i zahvalnosti domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama, udrugama, organizacijama, jedinicama lokalne samouprave i uprave, ustanovama, trgovačkim društvima i vjerskim zajednicama za uspjehe u radu i djelovanju kojima doprinose razvoju i ugledu Općine Veliki Bukovec u zemlji i svijetu.

I ove će se godine dodijeliti titula počasnog građanina Općine Veliki Bukovec, a uz to, dodijelit će se i općinske nagrade, Zlatne plakete i zahvalnice.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja s obrazloženjem dostavljaju se pisanim putem na adresu:
OPĆINA VELIKI BUKOVEC, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Veliki Bukovec Veliki Bukovec, Dravska 7 42231 Mali Bukovec, s naznakom: „Prijedlog za dodjelu javnih priznanja”.

Prijedlog mora sadržavati ime i prezime predlagača, životopis kandidata predloženog za javno priznanje, ako se radi o fizičkoj osobi ili relevantne podatke o poslovanju i ostale reference, ako se radi o pravnoj osobi te obrazloženje zasluga zbog kojih se fizička ili pravna osoba predlaže za dodjelu javnog priznanja.

Rok za podnošenje pisanih prijedloga je zaključno sa 31. srpnja 2024. godine.

sjever.hr/velikibukovec.hr
02.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.