Now Reading:
DOBRA VIJEST Dvogodišnje dijete nakon teške nesreće na A3 je bolje, više nije na intenzivnoj
Full Article 2 minutes read

DOBRA VIJEST Dvogodišnje dijete nakon teške nesreće na A3 je bolje, više nije na intenzivnoj

Dobre vijesti stigle su iz KBC-a Zagreb – dvogodišnje dijete koje je u petak hitno prebačeno na Rebro nakon teške prometne nesreće na A3 dosta je bolje.

Kako su za 24 sata potvrdili iz KBC-a Zagreb, dijete nije životno ugroženo te je stabilno.

-Dijete je stabilno i premješteno je iz intenzivne na odjel – rekao je pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite primarijus dr. Milivoj Novak.

U nesreći su, kako se neslužbeno doznaje, poginuli roditelji djeteta.

U petak oko 15 sati policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 između Okučana i Novske, a u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil. Od posljedica nesreće dvoje ljudi je smrtno stradalo, dok je dijete prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb. Kako je doznao portal 24 sata, mladić se netom prije nesreće vraćao s obiteljskog slavlja. U jednom trenutku je, jureći autocestom i držeći mobitel u ruci, snimao i sebe. Pod komentarima su ga pozdravljali prijatelji i poznanici, neki i ohrabrujući jurnjavu.

E.Z. (24) prije pet godina već je imao tešku nesreću u kojoj je tada poginula njegova tadašnja supruga (17), koja je bila i trudna. Dijete su uspjeli spasiti. Na mjesto kraj Nove Gradiške te 2019. godine stigla je i baka trudnice kojoj je, vidjevši unuku, pozlilo od šoka te je preminula.

sjever.hr/24sata.hr
02.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.