Now Reading:
U prometnim nesrećama u Varaždinskoj županiji ozlijeđeno više osoba
Full Article 1 minutes read

U prometnim nesrećama u Varaždinskoj županiji ozlijeđeno više osoba

Varaždinska županija bila je središte dviju prometnih nesreća koje su se dogodile u srijedu, 29. svibnja pri čemu su ozlijeđene tri osobe.

Prva nesreća dogodila se oko 11 sati u Bedencu. U nesreći je sudjelovala 44-godišnja državljanka Brazila koja je, vozeći iz smjera Jerovca prema Žarovnici, izgubila kontrolu nad vozilom pri izlasku iz oštrog desnog zavoja i prešla u suprotnu traku. Tamo je udarila u vozilo kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Njemačke. Ozlijeđeni su njemački vozač i njegova 61-godišnja putnica te im je pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici u Varaždinu, a težina ozljeda za sada nije poznata.

Istog dana, oko 15:40 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu dogodila se druga nesreća. U njoj je ozlijeđena 14-godišnja djevojčica kada je 32-godišnji vozač osobnog vozila, dolazeći do obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustio te ju je desnim vanjskim ogledalom udario. Djevojčica je pala na kolnik i ozlijedila se. I njoj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a težina ozljeda za sada nije poznata.

Input your search keywords and press Enter.