Now Reading:
U Međimurju održano 30. sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata
Full Article 2 minutes read

U Međimurju održano 30. sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Povodom Dana državnosti Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Međimurske županije i ogranka Gornji Mihaljevec, u četvrtak je organizirala 30. sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana i 11. susrete djece/unuka hrvatskih branitelja Domovinskog rata Međimurske županije.

Sportsko natjecanje okupio je brojne sudionike koji su se natjecali u raznim sportskim disciplinama – od stolnog tenisa, šaha, bočanja, bele pa sve do povlačenja kopca i elektronskog pikada, te uživali u zajedničkom druženju. Natjecanje je bilo prilika za pokazivanje sportskog duha, ali i za jačanje veza među sudionicima različitih generacija.

Prije samog natjecanja, položen je vijenac i zapaljene su svijeće kod spomen obilježja poginulim braniteljima u Gornjem Mihaljevcu, a molitvu je predvodio velečasni Mislav Mikac.

Natjecanje je započelo pozdravnim govorima domaćina, predsjednika ogranka Udruge Gornji Mihaljevec Franje Kovačića, tajnika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Međimurske županije Dražena Tkalca, načelnika Općine Gornji Mihaljevec Gorana Lovreca, voditeljice Područnog ureda Ministarstva hrvatskih branitelja Čakovec Sanje Jakopec te zamjenika župana Josipa Grivca koji je istaknuo kako su ovakva natjecanja odličan primjer međugeneracijske solidarnosti koje istovremeno promoviraju zdrav način života kroz sport i rekreaciju, te poželio svim sudionicima puno uspjeha i sreće u natjecanju.

sjever.hr

31.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.