Now Reading:
Gradonačelnik Bosilj govorio o radovima na brojnim prometnicama koji su u tijeku u Varaždinu, otkrio dokad će trajati
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Bosilj govorio o radovima na brojnim prometnicama koji su u tijeku u Varaždinu, otkrio dokad će trajati

Na konferenciji za medije održanoj u srijedu u naselju Grabanice povodom radova koji se ondje odvijaju, varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj govorio je i o ostalim radovima u gradu Varaždinu.

Trenutno su veliki radovi u tijeku u Supilovoj i Vrazovoj ulici te u Šetalištu Vatroslava Jagića.

– Zbog nekakvih zahtjeva i ne dobivanja suglasnosti od Hrvatskih željeznica kasnili su radovi u Supilovoj i od ponedjeljka ondje počinju intenzivni radovi te bi Supilova trebala biti potpuno gotova do kraja lipnja. Radi se paralelno Vrazova ulica gdje rade Varkom i HEP, a njihov kooperant Veselnik koji radi ovdje će uči kad završi Grabanice, a vjerujemo da će se završiti kroz tri do najviše četiri tjedna. Nakon toga se sele u Vrazovu i kreće završno uređenje Vrazove ulice – objasnio je Bosilj.

Dodao je da će se tijekom dva tjedna završiti i staza u Šetalištu Vatroslava Jagića od varaždinskog HNK-a pa do policije.

– Ima još dosta sitnih zahvata gdje će se raditi određena krpanja po cestama gdje su prometnice u najgorem stanju. Vrazova se radi na način da ne uzrokujemo prekid prometa, zadnja dva dana imamo malo veće gužve iz razloga jer se morao raditi spoj Vrazove i Hallerove, ali sada više neće biti tih gužvi. U principu, sigurno će se do Špancirfesta završiti dio Vrazove do Vatroslava Lisinskog, a vjerujem da ćemo uspjeti i do Kačićeve – poručio je gradonačelnik.

foto: arhiva
sjever.hr
30.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.