Now Reading:
HNS predstavlja Lukačića: Novi glas za napredak u Europskom parlamentu
Full Article 2 minutes read

HNS predstavlja Lukačića: Novi glas za napredak u Europskom parlamentu

Uoči važnih izbora za Europski parlament, HNS je predstavio Krunoslava Lukačića, svog kandidata na #fairplay listi rednog broja 9. U Cestici, predsjednik stranke Mirko Korotaj, istaknuo je Lukačićevu predanost i viziju koja će voditi Hrvatsku i Europu prema napretku i blagostanju.

– Stojimo na prekretnici gdje Europa treba jasno vodstvo. Krunoslav Lukačić predstavlja upravo to – vodstvo koje će nas voditi prema napretku – rekao je Korotaj

Lukačić, koji se nalazi na 10. mjestu liste, naglasio je potrebu za ujedinjenjem liberalnih snaga kako bi se osigurala stabilnost, gospodarski rast i socijalna pravda.

– Zajedno možemo izgraditi društvo koje cijeni znanje, poduzetnički duh i kreativnost kao temelje uspjeha – rekao je Lukačić.

– Okupljanje liberalnog centra nije samo politička strategija, već odgovor na poziv svih onih koji žele vidjeti svoju zemlju kao mjesto mogućnosti i napretka. To je također naša obveza prema budućim naraštajima – nadodao je Korotaj.

Lukačić je predstavio svoj program, naglašavajući gospodarski rast kroz nove investicije, stvaranje novih radnih mjesta i jačanje pozicije Hrvatske unutar EU.

– Investicije su ono što pokreće našu ekonomiju, a radit ćemo na promicanju programa i projekata koji će poboljšati život svakog građanina.

Fairplay lista, koju Lukačić zastupa, sastoji se od 12 centrističko-liberalnih stranaka posvećenih očuvanju civilizacijskih vrijednosti.

– Mi smo brana svakom obliku ekstremizma i najsnažniji odgovor na političku nekulturu. Vrijeđanja i srozavanje komunikacije kakvoj smo svjedočili u parlamentarnoj izbornoj kampanji od nas nikada nećete vidjeti. Kao kandidat za Europski parlament želim istaknuti kako su moj program, moj cilj i moja želja potpuno jasni: Gradimo održivu i prosperitetnu Europu zajedno! – izjavio je Lukačić.

sjever.hr

29.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.