Now Reading:
U Krapini konferencija “Žene i poduzetništvo u KZŽ 2024. –osnažene, konstruktivne i drugačije”: Prijaviti se možete do 3. lipnja
Full Article 4 minutes read

U Krapini konferencija “Žene i poduzetništvo u KZŽ 2024. –osnažene, konstruktivne i drugačije”: Prijaviti se možete do 3. lipnja

U lipnju će se šesti put za redom održati najveće okupljanje žena poduzetnica u Krapinsko-zagorskoj županiji na konferenciji “Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji 2024. –osnažene, konstruktivne i drugačije”.

Konferencija će se održati u Poslovno-tehnološkom inkubatoru KZŽ, 6. lipnja u 10 sati. Pozvane su sve žene, poduzetnice, obrtnice, direktorice, ravnateljice, vlasnice obrta, OPG-a i sve koje žele graditi uspješnu karijeru da dođu i razmjene svoja iskustva s drugima. Ovom Konferencijom međusobno se promoviraju, educiraju, savjetuju i umrežavaju žene koje se bave poduzetništvom, kao i one koje to žele, ali se još nisu ohrabrile napraviti korak prema poduzetništvu.

Iako konferencija službeno počinje u 10 sati, prijavljeni trebaju doći 20 minuta prije početka zbog registracije. Nakon službenog otvaranja i govora, Bruno Šimleša će od 10.15 do 11.15 voditi radionicu “Kako se uspješnije nositi sa stresom”. Od 11.15 do 12.15 slijedi panel “Oči u oči-muško-ženski pogledi”. Na panelu će sudjelovati Anđelko Švaljek, direktor RGNC grupe i predsjednik HGK Županijske komore Krapina, Saša Muminović, predsjednik uprave i direktor društva AquafilCRO, predsjednik SLO-CRO poslovnog kluba, Dragutin Ulama, suvlasnik „DUNI“ ljevaonice obojenih metala Kumrovec i potpredsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Vlatka Bertol, direktorica Metalis Donja Stubica, Renata Pondeljak, predsjednica Uprave OTP leasinga, Zvjezdana Dekan, vlasnica obrta za zastupanje u osiguranju ALL Dekan i predsjednica Udruženja obrtnika Stubica.

Nakon panela, slijedi Key note “Žene koje pomiču granice”, gdje će se okupljenima od 12.15 do 12.30 predstaviti Iva Rogović Lekić, predsjednica Uprave Marsh McLennan Hrvatska, profesionalna pilotkinja i diplomirana inženjerka zračnog prometa.

Između 12.30 i 12.45 slijedi prezentacija “PIK PAK kuće” gdje će Sonja Borovčak, predsjednica DND-a Zabok i Jasenka Borovčak, tajnica DND-a Zabok prezentirati projekt i pokazati pozitivan primjer društvenog poduzetništva.

Nakon prezentacije slijedi Coffee break od 15 minuta i prilika za osvježenje, networking te zajedničko fotografiranje.

Konferencija će se nastaviti predavanjem Sonje Borovčak, predsjednice DND-a Zabok i Emanuela Stojanova, mladog poduzetnika koji se bavi savjetovanjem o employer brandingu, a s obzirom na to koliko uspješno koristi LinkedIn upravo za tu svrhu, postao je i cijenjeni LinkedIn mentor. Predavanje će se održati upravo na temu LinkedIn-a pod nazivom “Konstruktivne i drugačije žene na LinkedInu”. Predavanje će trajati do 13.45, a nakon toga slijedi pola sata inspirativnih priča “Trnjem do uspjeha” gdje će ženama o svojim iskustvima ispričati Lucija Vučković, vlasnica LUX LUCIS obrta za uljepšavanje i promidžbu, Sandra Janžek Fotez, vlasnica SBM MOBILE i članica Poduzetničkog kluba žena KZŽ, Tatjana Pršle, diplomirana ekonomistica, direktorica financija i prokurista Dunapack Valovitog papira Zabok.

Od 14.15 do 14.25 čeka vas mini talk show na temu “Treba li se bojati umjetne inteligencije” gdje će okupljeni čuti mišljenja različitih generacija. Talk show će voditi Monika Gašparić i Lea Poljak, učenice 3. razreda Srednje škole Zabok, Franka Strugar i Lara Ključević učenice 2. razreda te mentorice Gordana Vurnek i Ivona Miholić.

Od 14.25 do 15.25 slijedi korisna radionica pod nazivom “SKENER OSOBNOSTI-kako razumjeti sebe i druge” gdje će Davor Bilman, licencirani trener i predavač za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga okupljenima pomoći baš u području razumijevanja.

Nakon radionice slijede zahvale te najava daljnjih događanja i zajedničko fotografiranje te zajedničko druženje uz zakusku i osvježenje.

Stoga, ako ste zainteresirane za područje poduzetništva i u budućnosti se želite okušati u vođenju poslova ili ste već krenule tim vodama, požurite i rezervirajte svoje mjesto na konferenciji.

Još se stignete prijaviti. Prijave su potpuno besplatne, a primaju se na e-mail info@slkonzalting.com ili online prijavom na stranici https://zip.slkonzalting.com/prijava/ zaključno do 3. lipnja ove godine.

Medijski partner konferencije je portal sjever.hr.

sjever.hr 28.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.