Now Reading:
Na Bedekovčanska jezera stiže Zoran Vakula – omiljeni meteorolog predstavit će dječju meteoslikovnicu „Vremenaste priče”
Full Article 50 second read

Na Bedekovčanska jezera stiže Zoran Vakula – omiljeni meteorolog predstavit će dječju meteoslikovnicu „Vremenaste priče”

Na Bedekovčanska jezera u petak, 31. svibnja u 18.00 sati dolazi poznati meteorolog Zoran Vakula koji će publici predstaviti svoje dječje meteoslikovnice iz serijala „Vremenaste priče“ u kojima je na jednostavan način opisao nastajanje svih vremenskih pojava.

Slikovnice iz serije Vremenaste priče zanimljive su i poučne interaktivne knjige obogaćene lijepim ilustracijama te su namijenjene djeci već od najmlađeg uzrasta, ali mogu ih čitati i odrasli, otkrivajući uvijek iznova svijet u kojem živimo i meteorološko vrijeme kojem se divimo ili čudimo.

Educirajući ih na opušten i humorističan način, Zoran će djeci objasniti česte meteorološke izraze kako bi ih bolje razumjela i imala koristi od njih, posebice u ovom razdoblju velikih klimatskih promjena i globalnog zatopljenja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predstavljanje meteoslikovnica održat će se u dvorani za sastanke Općine Bedekovčina, Trg Ante starčevića 4, uz slobodan ulaz.

Predstavljanje je organizirano u suradnji s Općinskom knjižnicom i čitaonicom Bedekovčina.

sjever.hr/bedekovcina.hr
28.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.