Now Reading:
U tradicionalnoj humanitarnoj akciji Policijske uprave međimurske prikupljeno oko 200 kilograma čepova
Full Article 1 minutes read

U tradicionalnoj humanitarnoj akciji Policijske uprave međimurske prikupljeno oko 200 kilograma čepova

U hvalevrijednu sad već tradicionalnu akciju ispred zgrade Policijske uprave međimurske akciju danas je predano oko 200 kilograma sakupljenih čepova koji su se prikupili u samo tri mjeseca u humanitarne svrhe.

Riječ je o akciji koja koristi očuvanju okoliša i članovima Udruge oboljelih od leukemije i limfoma koji sredstva koriste za nabavu skupocjenih lijekova. U akciji se mogu koristiti čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača i drugih proizvoda. Ovu akciju već deset godina podržavaju zaposlenici i umirovljeni djelatnici Policijske uprave kao i mnogi građani jer u akciji mogu svi sudjelovati.

Predsjedniku Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Emilu Viboviću je predana količina, a predali su je načelnik Policijske uprave Ivan Sokač i koordinatorica akcije Silvija Špicar.

Osim čepova gospodin Vibović donio je i istrošene baterije koje se neškodljivo zbrinjavaju, a sredstva se uplaćuju u Zakladu policijske solidarnosti.

Svi koji žele nastaviti s ovom inicijativom ili se tek uključiti štiteći prirodu i pomažući potrebitima mogu se javiti predsjedniku Viboviću na broj 091 5088 486 ili posjetiti njihovu Facebook stranicu.

foto: PU međimurska

sjever.hr 27.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.