Now Reading:
Lijepa gesta Varaždinske županije: bučina ulja s izložbe tradicionalno donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji
Full Article 1 minutes read

Lijepa gesta Varaždinske županije: bučina ulja s izložbe tradicionalno donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju svake godine organizira u svibnju već tradicionalno daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa bučinim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi.

Tako su zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa  Anti Šoli predali 150 bočica bučinog ulja koje je bilo izloženo na subotnjoj 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe-Adria i 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske.

Zahvalivši se na već tradicionalnoj donaciji, ravnatelj Biskupijskog Caritasa Šola je istaknuo kako je ovo jedna lijepa gesta Varaždinske županije naznačivši pritom odličnu suradnju između Biskupijskog Caritasa i Varaždinske županije.

-Županija nas pomaže tokom cijele godine, a ne samo prilikom blagdana i na tome smo jako zahvalni. Mi imamo više od 300 korisnika o kojima brinemo te se iskreno nadam kako će ovaj lijepi primjer Varaždinske županije slijediti i druge institucije i tvrtke- rekao je Ante Šola.

sjever.hr
27.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.