Now Reading:
Tražite posao? Evo koja slobodna radna mjesta se nude na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Tražite posao? Evo koja slobodna radna mjesta se nude na sjeveru Hrvatske

Tražite novi posao i želite ubrzati svoju potragu? Posjetite posao.hr, a ovdje otkrijte deset atraktivnih pozicija dostupnih u tri županije. Pronađite prilike koje odgovaraju vašim kvalifikacijama i karijernim ciljevima.

Krapinsko-zagorska županija

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za održavanje i popravak elektro i motornih viličara. Posao se obavlja na više lokacija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i prijenosno računalo. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Terenskog komercijalista (m/ž) za rad u Sloveniji za DIV Grupa d.o.o. Potrebno je minimalno godinu dana iskustva na sličnim poslovima, aktivno znanje slovenskog i engleskog jezika te vozačka dozvola kategorije B. Uz ugovor na neodređeno, nude se beneficije poput službenog automobila, božićnice i naknade za prijevoz. Prijavite se putem linka 3.6.2024.

Zagi Grupa d.o.o. traži Kuhara (m/ž) za rad u Oroslavju. Posao uključuje pripremu namirnica, izdavanje gotovih jela te pomoć glavnom kuharu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u smjenama, slobodne dane, bonuse, nagrade i božićnicu. Potrebno je poznavanje rada u kuhinji, pripremanju i izdavanju hrane. Prijavite se putem linka do 3.6.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub Arena u Krapini. Posao uključuje komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima za igre na sreću, te vođenje evidencija i održavanje urednosti. Nude se stimulacije i bonusi, mogućnost napredovanja, mentorstvo i obuku, te benefiti poput MultiSport kartice i slobodan dan za rođendan. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Mal-Gal Građevinarstvo d.o.o. traži Tesara (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje izradu stropne oplate, zidne oplate te izradu stubišta. Poslodavac nudi visoke plaće, dugogodišnju sigurnost, stimulacije i nagrade. Potrebno je iskustvo rada sa zidnom i stropnom oplatom. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

ROBREN d.o.o. Pomoćnog radnika kod polagača keramičkih pločica (m/ž) za rad u Krapini. Posao uključuje asistenciju pri polaganju keramičkih pločica. Nije potrebno prethodno radno iskustvo, a zahtijeva se završena osnovna škola ili srednja škola. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Varaždinska županija

Valdez d.o.o. traži Data Solution Specialista (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao obuhvaća konfiguraciju i administraciju sustava, obradu podataka, automatizaciju poslovnih procesa i podršku timu. Potrebno je iskustvo u obradi podataka, poznavanje financija i osnova IT-a. Nudi se rad na neodređeno ili određeno, usklađivanje plaće s razinom samostalnosti i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 29.5.2024.

Radio – Sjeverni.FM zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Ivanec. Poslodavac nudi sudjelovanje u dodatnim projektima, ugodu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 28.5. za poziciju Voditelja na radiju (m/ž), do 30.5. ili 31.7. za Radijskog tehničara (m/ž).

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za biciklizam (m/ž) za rad 20 sati tjedno na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju sportskih proizvoda, te sudjelovanje u svakodnevnom poslovanju i pomoći na blagajni. Nudi se raspored rada tjedan dana unaprijed, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnosti za napredovanje. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Bauhaus traži Prodavača (m/ž) za svoj prodajni centar u Varaždinu. Uvjeti su minimalno SSS, poželjno uvjerenje za rukovanje viličarom i poznavanje rada na računalu. Nude mogućnost stalnog zaposlenja, popuste za zaposlenike, redovitu plaću s dodacima, obuku, povremene edukacije i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Dino export d.o.o. traži Radnike u proizvodnji (m/ž) za rad u Varaždinu. Nisu potrebne posebne kvalifikacije, a minimalna stručna sprema je srednja škola. Ponuđene su pogodnosti poput zaposlenja na određeno vrijeme s mogućnošću trajnog zaposlenja, rad u dvije smjene, stimulacije kroz sustav nagrađivanja te mogućnost razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 28.5.2024.

Boxmark Leather d.o.o. traži Skladištara – Viličarista (m/ž) za rad u Trnovcu Bartolovečkom. Poslovi uključuju istovar robe, kontrolu tovarnog lista, pripremu i izdavanje robe te knjiženje putem scannera. Tražimo osobe s KV, SSS, položenim ispitom za upravljanje viličarom te poželjnim znanjem njemačkog i/ili engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusa hepatitisa traži Gerontodomaćicu / podršku starijima za EU projekt Zaželi. Posao uključuje pomoć i podršku u kući za maksimalno 6 starijih osoba na području određenih županija. Zapošljavanje je na 30 mjeseci uz redovnu plaću. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Međimurska županija

Manpower traži Specijalista korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Pogodnosti uključuju rad iz udobnosti doma, online edukaciju, opremu za rad od kuće te različite bonuse i pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Čakovcu ili u Murskom Središću. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka.

Trgovina KRK d.d. traži Prodavača (m/ž) za radno mjesto u Šenkovcu, Međimurska županija. Posao obuhvaća sortiranje robe, punjenje polica, posluživanje kupaca, vođenje blagajne te održavanje urednosti prodavaonice. Ponuđena mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u različitim gradovima diljem Hrvatske. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu, uz poželjno iskustvo u sličnim poslovima. Nudi se stimulativna primanja, službeni automobil, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad s Hrvatskim Telekomom na lokacijama diljem Hrvatske. Posao uključuje instalaciju, puštanje u rad, održavanje telekomunikacijske opreme i mreže, rješavanje problema te savjetovanje korisnika. Nude službeno vozilo, mobitel, laptop, tablet, bonuse na plaću, naknadu za topli obrok, fleksibilno radno vrijeme i mogućnosti razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara za građevinski stroj – kombinirku (m/ž) za poslove iskopa, zatrpavanja, utovara, istovara i slično. Posao se odvija samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a plaća se smještaj ako kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

AluKönigStahl traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za cijelu Hrvatsku. Posao uključuje obilazak kupaca, tehničku podršku, rad s aluminijskim sustavima i suradnju s internim timovima. Potrebna je SSS, 2 godine iskustva, poznavanje engleskog/njemačkog i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se rad na neodređeno, upotreba suvremene opreme, stimulativna primanja i mogućnost kontinuiranog usavršavanja. Prijavite putem linka do 28.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

foto:ilustracija

sjever.hr/posao.hr 24.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.