Now Reading:
MATURANTIKA Šestero varaždinskih maturanata osvojilo vrijedne nagrade
Full Article 2 minutes read

MATURANTIKA Šestero varaždinskih maturanata osvojilo vrijedne nagrade

U Parku mladih u Varaždinu u četvrtak je u sklopu „Maturantike” održan sportski dan. Pod motom „Sportom protiv ovisnosti” učenici završnih razreda škola iz Varaždinske županije su već tradicionalno imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji.

Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star” natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 15 kalorija u što kraćem vremenu.

I ove godine je Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje im je uručila upraviteljica Zaklade Jelena Blaži.

Prvo mjesto osvojili su David Flajšman i Marta Besek, a primili su pehare i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 100 eura.

Pehari za drugo mjesto uručeni su Luki Presočilu i Dvini Horvat, koji su osvojili poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 75 eura.

Bernard Krehula i Dorotea Vrbanec plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz pehar, donijelo i poklon-bon za kupnju sportske opreme u vrijednosti od 50 eura.

Maturantika se nastavlja sutra kada će u podne na Kapucinskom trgu u Varaždinu 454 maturanata otplesati quadrillu i poslati poruke mira.

sjever.hr
24.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.