Now Reading:
U Varaždinu će se snimati video spot navijačke pjesme za Europsko nogometno prvenstvo, dođite i ponesite obilježja naše repke!
Full Article 1 minutes read

U Varaždinu će se snimati video spot navijačke pjesme za Europsko nogometno prvenstvo, dođite i ponesite obilježja naše repke!

Udruga veterana 7. gardijske brigade PUMA poziva Varaždince na snimanje video spota navijačke pjesme za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni ”varaždinskim” izbornikom Zlatkom Dalićem.

Autor glazbe i teksta pjesme Jedna je jedina” je hrvatski branitelj Dražen Popijač – Pupi.

Na snimanje spota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije.

Snimanje video spota održat će se 27. svibnja 2024. godine na stadionu NK Varaždina. Okupljanje je predviđeno do 16.50, kod istočne tribine stadiona a snimanje će početi u 17,00 sati.

Plan je da se okupi 500-tinjak osoba, odnosno što je više moguće. Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i sl.), a organizatori mole i da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji.

Navijačka pjesma „Jedna je jedina” slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

sjever.hr
23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.