Now Reading:
Tradicionalni sportski susret u Gornjem Mihaljevcu okupio oko 1000 umirovljenika, župan Posavec im poželio sportsku sreću
Full Article 2 minutes read

Tradicionalni sportski susret u Gornjem Mihaljevcu okupio oko 1000 umirovljenika, župan Posavec im poželio sportsku sreću

Matica umirovljenika Međimurske županije organizirala je tradicionalni sportski susret za svoje članove, iz svih 26 podružnica koje je čine najmasovnijom asocijacijom u međimurskom kraju.

Susreti su, u lijepom okruženju novog sportsko-rekreacijskog centra u Gornjem Mihaljevcu, okupili oko tisuću natjecateljica i natjecatelja koji su vještine odmjerili u belotu, šahu, gađanju koša, bacanju kolutova te u pikadu i streljaštvu.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec iskoristila je i ovu prigodu da zahvali županu Matiji Posavcu i Županiji na kontinuiranoj podršci, zahvaljujući kojoj je i moguće održavati veliki broj aktivnosti i njihovu kvalitetu.

Župan je umirovljenicima poželio sportsku sreću, ali prije svega dan za sjećanje proveden u još jednom lijepom druženju i prijateljstvu koje obogaćuje svakodnevicu.

– Dragi umirovljenici i umirovljenice, dragi prijatelji, svaki put kad vas vidim u ovolikom broju ponosan sam koliko obogaćujete život zajednica radom u svojim podružnicama Matice. Solidarnost je vrijednost koju smo učili od vas te nam je obveza, ali i velika čast pomagati vam u organiziranju vaših aktivnosti – poručio je župan okupljenim sportašima, kako je predsjednica Lovrec nazvala srčane i uporne natjecatelje.

Umirovljenicima je u Gornji Mihaljevec dobrodošlicu poželio općinski načelnik Goran Lovrec, a natjecatelje je pozdravio i predsjednik Gradskoga vijeća Čakovca Josip Varga.

foto: medjimurska-zupanija.hr
sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.