Now Reading:
Predstavljanje programa srednjih škola u Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima!
Full Article 2 minutes read

Predstavljanje programa srednjih škola u Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima!

Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima – Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i HZZ – Područnim uredom Križevci te srednjim školama u Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima organizira prezentaciju srednjih škola i zanimanja u sklopu promocije upisa u srednje škole.

Programe koje mogu odabrati budući srednjoškolci i njihovi roditelji u Đurđevcu će predstaviti u četvrtak, 23. svibnja od 10 do 13 sati, u dvorani Strukovne škole Đurđevca (Ulica dr. Ivana Kranjčeva 5). Što mogu odabrati budući srednjoškolci u Koprivnici bit će predstavljeno u utorak, 28. svibnja od 9 do 12 sati i 30 minuta ispred koprivničkog Centra kompetentnosti na Trgu slobode 7, a što križevački osmaši dan kasnije, 29. svibnja u dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Ulici Milislava Demerca 8 u Križevcima i to od 9 do 12 sati.

-Pozivamo vas da svojim dolaskom podržite akciju promidžbe srednjih škola. Prilika je to da se učenici završnih razreda osnovne škole upoznaju sa svim programima koje nude naše srednje škole, kako bi lakše odabrali svoje buduće zvanje i zanimanje – poručili su iz županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine.

sjever.hr
23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.