Now Reading:
Općina Zagorska sela procvjetala uz još jednu volontersku akciju „Cvjetni dan u Zagorskim Selima“
Full Article 1 minutes read

Općina Zagorska sela procvjetala uz još jednu volontersku akciju „Cvjetni dan u Zagorskim Selima“

U općini Zagorska Sela provedena je još jedna uspješna volonterska akcija u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira“. U volontersku akciju „Cvjetni dan u Zagorskim Selima“ uključilo se 13 vrijednih lokanih volonterki.

Volonterke su s načelnicom Krivec Jurak posadile cvijeće, a nepredvidljivo svibanjsko kišno vrijeme ih nije spriječilo da urede i druge travnate površine u krugu općine.  

Hrvatski centar za razvoj volonterstva koji organizira 14. nacionalnu kampanju „Hrvatska volontira“ diljem Lijepe naše nije zaobišao ni ovaj put općinu Zagorska Sela, a cilj im je podizanje svijesti o važnosti volontiranja i osobnog angažmana građana te poticanju volontiranja kao ključne uloge u razvoju europskih vrijednosti.

-Stvarno je bilo lijepo uz ovakve vrijedne djevojke provesti kvalitetno vrijeme i vidjeti da mladi uz nas imaju interes i volje volontirati te želje uljepšati naše mjesto ovim divnim cvijećem. Drago mi je što možemo biti dio ovakvih akcija i projekata jer one su odraz vrijednosti koje želimo prenijeti mlađim generacijama- istaknula je načelnica općine Zagorskih sela Ksenija Krivec Jurak.

Ova akcija je sufinancirana iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekta Volonterski centar VolontirAJMO.

sjever.hr 23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.