Now Reading:
Uređuje se vanjski dio dječjeg vrtića u općini Dubravica – dobit će nove sprave i antistres podloge
Full Article 1 minutes read

Uređuje se vanjski dio dječjeg vrtića u općini Dubravica – dobit će nove sprave i antistres podloge

Općina Dubravica u sklopu kontinuiranog ulaganja u dječji vrtić započela je s uređenjem vanjskog dijela vrtića. Dječji vrtić trenutno ima dvije vrtićke skupine koje će po završetku radova imati još više sadržaja za igru te će se dodatno poboljšati kvaliteta samog vrtića.

Trenutno se radi na farbanju ograde, a zamijenit će se i nove antistres podloge što će pridonijeti sigurnosti djece. Vrtić će dobiti i dvije nove sprave koje je odabrala uprava vrtića koje će biti postavljenje u krugu vrtića, a načelnik Marin Štritof je naglasio kako su sprave odabrane sa svrhom i potrebama vrtića u dogovoru s upravom vrtića.

-Radimo još jednu nadstrešnicu za drugu vrtićku skupinu za vanjski boravak djece, jedna je natkrivena, a drugu sad gradimo- istaknuo je načelnik općine Dubravica Štritof.

Ova poboljšanja dio su širih napora Općine Dubravica za unapređenje infrastrukture i osiguranje sigurnog i ugodnog okruženja za najmlađe stanovnike općine, a od cestovne infrastrukture u tijeku je asfaltiranje 3 odvojka nerazvrstanih cesta: odvojak Svetog Vida, odvojak Kumrovec i odvojak Otovačke ceste.

foto:ilustracija

sjever.hr 23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.