Now Reading:
Blagoslovljeno malo navalno vozilo DVD-a Jertovec, načelnica Krok poklonila im motornu pilu 
Full Article 2 minutes read

Blagoslovljeno malo navalno vozilo DVD-a Jertovec, načelnica Krok poklonila im motornu pilu 

Održana je izvještajna skupština DVD-a Jertovec. Podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu, te planovi za ovu 2024. godinu.

Skupština je ujedno bila prilika i za blagoslov vozila kojim je DVD Jertovec opremljen nakon puno godina.

Blagoslov je predvodio preč. Ivan Vragović iz Bedenice koji je vatrogascima uručio i prigodni poklon.

Na sjednici je bila i saborska zastupnica i načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok koja je pohvalila rad DVD-a te im ujedno poklonila motornu pilu, kao dio opreme koja im je nedostajala, a potrebna im je prilikom intervencija.

– Svi naši DVD-ovi vrijedno rade, štite ljude i njihovu imovinu, te sudjeluju i pomažu na raznim općinskim manifestacijama. Općina im financijski pomaže onoliko koliko može i tako će nastaviti dalje – istaknula je načelnica Krok.

Predsjednik DVD-a Davor Dumić rekao je kako su imali stari kombi koji se više nije mogao registrirati, pa su uštedjeli novac i prošle godine nabavili vozilo koje je preuređeno u malo navalno vozilo.

– Uz to popravili smo i dio krovišta na garaži koji je propuštao. Za ovu godinu smo si zadali cilj da do kraja složimo vozilo jer nije natkriveno, da nam oprema ne bi bila vani. Nabavit ćemo i auto prikolicu za prijevoz pumpe za ispumpavanje, te ostalu opremu koja nam je potrebna – zaključio je Dumić.

sjever.hr 23.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.