Now Reading:
Kolar: Krapina će do kraja godine dobiti podzemnu garažu
Full Article 1 minutes read

Kolar: Krapina će do kraja godine dobiti podzemnu garažu

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar je na aktualnom satu Županijske skupštine rekao kako će do kraja godine biti otvorena podzemna garaža ispod sportske dvorane u Krapini. Garaža bi trebala imati 60-ak parkirnih mjesta.

Dodao je kako dugo vremena nije znao da postoji izgrađena podzemna garaža ispod srednje škole koja nije bila u projektnoj dokumentaciji za koju se naravno nije moglo dobiti uporabnu dozvolu i da je ona bila jednostavno zatvorena u podzemnu sa zemljom.

Ono što je problem, je da to nije bilo legalizirano, pa smo mi krenuli u legalizaciju, izradu projekta i dokumentacije. Isto tako treba riješiti izlaz iz podzemne garaže. Kako bismo mogli dobiti potreban stupanj uspona i luk koji nam je potreban za izlaz na glavnu prometnicu, moramo otkupiti dio privatnog zemljišta. U pregovorima smo s vlasnikom i vjerujem da ćemo do kraja ove godine to realizirati – pojasnio je župan Kolar.

Ako bi ih vremenske prilike ili neke specifičnosti u tehničkoj izvedbi omele, sigurno će to biti na proljeće sljedeće godine

i.belošević/sjever.hr 22.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.