Now Reading:
Varaždinac osvojio 80.000 eura: Nisu mi vjerovali kada sam rekao da nisam pogodio niti jedan broj, a da sam osvojio Jackpot
Full Article 1 minutes read

Varaždinac osvojio 80.000 eura: Nisu mi vjerovali kada sam rekao da nisam pogodio niti jedan broj, a da sam osvojio Jackpot

Glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije jutros je posjetio sretni dobitnik iz Varaždina koji je jedanaesti dobitnik Jackpota u igri Sve ili Ništa ove godine.

Za svoj dobitak u iznosu od 80.000,00 eura saznao je provjeravajući listić na aparatu na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije, a kad je svoju obitelj obavijestio o dobitku, isprva mu nisu vjerovali.

-Odmah sam svojima rekao da sam osvojio velik iznos na lotu, ali ih je vijest ostavila malo zbunjene. Nisu mi vjerovali kada sam rekao da nisam pogodio niti jedan broj, a da sam osvojio Jackpot – prepričao je sretni dobitnik.

Prvo izvlačenje igre Sve ili Ništa održano je 17. svibnja 2022. godine, a od tada je ostvareno čak 30 Jackpot dobitaka. 15 puta pogođeni su svih 11 od 22 broja, a 15 puta niti jedan broj. Drugi rođendan slavimo tako da svi igrači Sve ili Ništa imaju prilike osvojiti dvostruko veće dobitke druge, treće i četvrte vrste do kraja svibnja.

sjever.hr
21.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.