Now Reading:
Policija traži očevice nesreće u Varaždinu: udario autom u drugo vozilo i odvezao se bez zaustavljanja
Full Article 2 minutes read

Policija traži očevice nesreće u Varaždinu: udario autom u drugo vozilo i odvezao se bez zaustavljanja

U petak, 17. svibnja 2024. godine oko 07.45 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, priopćila je PU varaždinska.

Za sada nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom desnom prometnom trakom južnog kolničkog traka Koprivničke ulice u Varaždinu iz smjera Optujske ulice u smjeru Ulice Ruđera Boškovića. Prije nadvožnjaka, prilikom mijenjanja prometne trake s desne na lijevu, nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja. Došlo je do udara nepoznatog vozila u bočnu stranu osobnog automobila kojim je lijevom prometnom trakom upravljala 40-godišnjakinja. Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati vozač je sa nepoznatim vozilom napustio mjesto događaja, a da sa vozačicom nije popunio Europsko izvješće ili na drugi način razmijenio osobne podatke i podatke od vozila kojim je prouzročio prometnu nesreću.

-U svezi navedenog molimo eventualne svjedoke i očevice događaja koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja ili imaju informacije o ovom događaju, da se jave na broj telefona 042/372-404 ili 192, odnosno da osobno dođu u prostorije Postaje prometne policije Varaždin, u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu, poručili su iz policije.

sjever.hr
21.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.