Now Reading:
NOVA FUNKCIJA Davor Dretar Drele biti će novi državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede?
Full Article 1 minutes read

NOVA FUNKCIJA Davor Dretar Drele biti će novi državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede?

Poznati pjevač, voditelj i donedavni saborski zastupnik Domovinskog pokreta, Dravor Dretar Drele, trebao bi biti novi državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, piše 24.sata.

Naime, Ministarstvo poljoprivede je prema koalicijskom sporazumu pripalo Domovinskom pokretu i nasljednik dosadašnje ministrice Marije Vučković je glavni tajnik Domovinskog pokreta, Josip Dabro.

Kako piše 24.sata, zamjenik predsjednika stranke Mario Radić je taj koji gura Dretara, a i sam Dretar je izrazio želju, no odluka još nije donesena.

Podsjetimo, Dretar je nosio listu u trećoj izbornoj jedinici i prošli su prag od 5 posto, no to nije bilo dovoljno za novi saborski mandat.

Dretar za 24.sata informaciju nije opovrgao ni potvrdio, istaknuvši kako su koalicijski sastanci u tijeku te da je neozbiljno najavljivati bilo što.

Inače, sjever Hrvatske u prošlom je sazivu već imao svog predstavnika u Ministarstvu poljoprivrede kada je dužnost državnog tajnika obnašao Zagorac Zdravko Tušek. Hoće li Sjever Hrvatske i dalje imati svojeg predstavnika, no ovoga puta u izmijenjenom sastavu?

sjever.hr/24.sata

21.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.