Now Reading:
Vozač mopeda pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Nedelišću!
Full Article 1 minutes read

Vozač mopeda pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Nedelišću!

Proteklog vikenda na području PU međimurske policajci su kod dva vozača ustanovili da su pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola u krvi zabilježena je kod 47-godišnjaka, vozača mopeda koji je imao čak 2,30 g/kg. Taj je vozač skrivio i prometnu nesreću, u petak 17. svibnja u 16.30 sati u Nedelišću na raskrižju Prvomajske i Ulice Vladimira Nazora.

Osim što je izazvao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola, 47-godišnjak je mopedom upravljao bez vozačke dozvole, jer mu je ona oduzeta zbog utvrđene zdravstvene nesposobnosti. Alkoholizirani 47-godišnjak je vozio Prvomajskom ulicom i na raskrižju počeo skretati ulijevo prema ulici Vladimira Nazora bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu ili imovinu, pa je bočnim dijelom mopeda udario u rubni kamen nogostupa zbog čega se moped prevrnuo a vozač pao na nogostup.
Ozlijeđeni 47-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

sjever.hr/medjimurska-policija.gov.hr/
20.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.