Now Reading:
Banožić za RTL – Nisam pretjecao!
Full Article 1 minutes read

Banožić za RTL – Nisam pretjecao!

Mario Banožić, bivši ministar obrane, koji je krajem prošle godine sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo poginuo 41-godišnji Goran Šarić, u prvom javnom nastupu, koji je emitiran u nedjelju na RTL-u, rekao je kako je o okolnostima u kojima se dogodila ta nesreća u javnosti iznijeto niz neistina te da će prava istina o tom događaju biti utvrđena tijekom sudskog procesa.
U razgovoru s Andrijom Jarkom bivši je ministar zanijekao da je tog maglovitog jutra pretjecao kamion, jer su na kolniku vidljivi tragovi kočenja, što pokazuje da nije pretjecao. On je tom prilikom demantirao da je došlo do frontalnog sudara kao i da je svojim terencem upravljao pod utjecajem alkohola.
-Nisam ušao u sudski proces da bih iskrivio nešto što nije istina, ja želim upravo da struka kaže svoje i da fizika objasni kretanje vozila. Ne samo kretanje vozila, brzinu vozila, nego i trenutak, odnosno kut sudara. Tada će se vidjeti da su mnoge stvari izrečene, a nisu točne – rekao je u intervjuu za RTL bivši ministar Banožić.

sjever.hr/rtl.hr
20.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.