Now Reading:
Čakovečki umirovljenici uselili u preuređene prostorije, župan Posavec i gradonačelnica Cividini poželjeli im mnogo ugodnih druženja
Full Article 2 minutes read

Čakovečki umirovljenici uselili u preuređene prostorije, župan Posavec i gradonačelnica Cividini poželjeli im mnogo ugodnih druženja

Članovi Udruge umirovljenika Grada Čakovca u subotu su prigodnim programom i druženjem proslavili preseljenje u svoje nove prostorije, kod trafostanice u Perivoju Zrinskih.

U najljepšem dijelu grada, s pogledom na palaču Zrinskih, umirovljenici će se okupljati te nizati svoje aktivnosti po kojima su dobro znani u Međimurju. Gotovo da nema manifestacije u koju se ne uključe te predstave javnosti kao i te kako poletan dio zajednice.

Predsjednica Udruge Franciska Ćetković zahvalila je Međimurskoj županiji i Gradu Čakovcu na kontinuiranoj podršci i poštovanju koju na taj način iskazuju sugrađanima treće životne dobi.

-Ovaj prostor bit će otvoren za sve naše umirovljenike, mjesto druženja, dogovora i provođenja raznih aktivnosti, za članove naše udruge ali i udruga umirovljenika iz čitavog Međimurja – rekla je predsjednica Udruge te zahvalila i Štefaniji Damjanović predsjednici Gradskog kotara- Zapad na angažmanu pri realizaciji ovog projekta.

Župan Međimurske Županije Matija Posavec i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini poželjeli su umirovljenicima mnogo ugodnih druženja u novouređenim prostorima, te uputili zajedničku zahvalu na doprinosu kojim su obogaćivali naše društvo, kao i na aktivnostima koje daruju zajednici, pokazujući koliko zrelo doba života može biti produktivno i ispunjeno radošću.

sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
18.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.