Now Reading:
U Malom Bukovcu održane sportske igre za umirovljenike
Full Article 2 minutes read

U Malom Bukovcu održane sportske igre za umirovljenike

Četvrtak je za bukovečke umirovljenike, ali i umirovljenike susjednih općina, bio lijep, sportski dan i dan za druženje. Naime, u organizaciji Udruge umirovljenika i starijih osoba Općine Mali Bukovec u centru Malog Bukovca održane su sportske igre umirovljenika koje je u dobroj atmosferi otvorio općinski načelnik Darko Marković.

– Susrećemo se dosta često kod nas, to mi je jako drago, a mi vas pozivamo da i ubuduće budete naši gosti, kad god se bude ukazala prilika. Naši umirovljenici su jako aktivni, moram priznati da su najveća udruga u općini, tako da ih moramo paziti i maziti – rekao je načelnik Marković, poželjevši umirovljenicima puno sportske sreće i da se ugodno osjećaju.

Zadovoljstvo održanim sportskim igrama izrazila je i predsjednica Udruge umirovljenika Marija Balija.

– Svi umirovljenici se jako vesele ovom danu, s nestrpljenjem ga čekamo. Ovo je izvrsna prilika za druženje i rekreaciju koja je za nas jako važna, važno je da i u ovim godinama nastavimo razvijati svoje motoričke sposobnosti. Ovakvi susreti prilika su da se svi zajedno zabavimo i da si malo uljepšamo umirovljeničke dane – istaknula je predsjednica Udruge, zahvalivši načelniku Markoviću na podršci i lijepim riječima.

Četiri ekipe umirovljenika natjecale su se u tri discipline – pikadu, bacanju kolutova i visećoj kuglani. U pikadu je najuspješnija bila ekipa Martijanca, a prva mjesta u bacanju kolutova i na visećoj kuglani osvojila je ekipa Velikog Bukovca. Ukupni je pobjednik ekipa Velikog Bukovca, drugo mjesto dijele ekipe Martijanca i Donjeg Vidovca, dok je četvrto mjesto osvojila ekipa Trnovca.

sjever.hr
17.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.