Now Reading:
Profeel fest u Đurmancu bit će pravi spektakl! Načelnik Belošević poziva sve Zagorce da dođu i uživaju
Full Article 2 minutes read

Profeel fest u Đurmancu bit će pravi spektakl! Načelnik Belošević poziva sve Zagorce da dođu i uživaju

U nedjelju, 26. svibnja u Đurmancu će biti održan prvi Profeel fest. Organizator ovog jedinstvenog događanja je grupa Profeel, najtraženiji svadbeni bend koji će na premijerno izdanje festivala stići helikopterom.

Iz grupe najavljuju spektakl kakav još nije viđen u Zagorju, a osim dobre zabave najavili su i da će posjetitelji  moći osvojiti i vrijednu nagradu – let helikopterom.

Veseli nas što će u Đurmancu naša popularna grupa Profeel organizirati ovaj zanimljivi festival jer smo dosada već navikli na njihove inovacije poput brendiranog piva i „Robofeela”, a nedavno su u Zagorje doveli i „ProFeel Tulumbus”. Vjerujem da će i Profeel fest biti prava atrakcija za mještane, ali i posjetitelje iz cijelog Zagorja – rekao je načelnik Đurmanca Damir Belošević i pozvao sve da dođu u nedjelju na ovo cjelodnevno događanje  i zabave se na Profeel festu.

Osim zabave uz svirku najtraženijeg benda u Zagorju, na prvom izdanju Profeel festa bit će i raznih gostiju, no članovi benda još ne otkrivaju njihova imena.

Zasad je važno zabilježiti datum, 26. svibnja i rezervirati nedjelju za ovaj novi festival u Zagorju te pratiti grupu Profeel na društvenim mrežama kako bi saznali tko će sve nastupiti na festivalu, ali i kako osvojiti nagradu – let helikopterom.

sjever.hr 16.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.