Now Reading:
Načelnik općine Kali pokušao pregaziti sumještanina: “U pozadini je osobna netrpeljivost prema meni jer nisam glasao za načelnikovu nezavisnu listu“
Full Article 2 minutes read

Načelnik općine Kali pokušao pregaziti sumještanina: “U pozadini je osobna netrpeljivost prema meni jer nisam glasao za načelnikovu nezavisnu listu“

Zadarska policija prijavila je 29-godišnjeg načelnika Općine Kali Brunu Mišlova zbog sumnje da je u utorak u svom mjestu na otoku Ugljanu automobilom namjerno pokušao pregaziti 74-godišnjeg Darija Mišlova, predsjednika Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Kali, prenosi 24sata.hr.

Napadnuti Dario Mišlov otkrio je Hini da se s načelnikom općine verbalno sukobio na sastanku upravnog vijeća Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi nakon što mu je prigovorio da je darivateljima općina dala premalo novca za normalno funkcioniranje udruge.

Na sve što sam mu rekao, on nije dao nijedan suvisli odgovor. Rekao mi je: Dosta si ti zla napravio meni i ovom selu i prekinuo sastanak – kaže oštećeni Mišlov.

Smatra da je u pozadini svega osobna netrpeljivost prema njemu jer nije glasao za načelnikovu nezavisnu listu, a zbog izgovorenih riječi, tražio ga je u uredu i želio objašnjenje.

– Rekao sam mu da je on moj načelnik i da to poštujem, a on mene ne poštuje kao stanovnika općine. Izjurio je iz ureda, ušao u auto, zaključao se i kada sam inzistirao da mi kaže koje sam ja to zlo napravio, dao je gas i srušio me. Svemu su svjedočili članovi udruge koji su bili na sastanku, oni su mi priskočili u pomoć, a načelnik je zaustavio auto, pogledao me i produžio dalje –  prepričao je događaj Dario Mišlov.

Prvu pomoć pružili su mu u ambulanti hitne pomoći u Kalima, potom je s policijom otišao u Opću bolnicu Zadar te nakon toga dao iskaz u prostorijama PU zadarske.

Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin potvrdila je da je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 29-godišnjeg Brune Mišlova podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Osumnjičeni načelnik nije bio dostupan za izjavu za 24sata.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/24sata.hr 15.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.