Now Reading:
Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu uživali u programu povodom Dana obitelji
Full Article 2 minutes read

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Čakovcu uživali u programu povodom Dana obitelji

Dan obitelji, koji se u cijelom svijetu obilježava 15. svibnja, korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec donio je danas osobito lijep ugođaj jer je rukovodstvo ustanove organiziralo zanimljiv sadržaj u čast Dana obitelji i njegove simbolike sadržane u povezanosti i sigurnosti.

U Obiteljskom centru – podružnici Međimurske županije osmislili su interaktivne radionice za korisnike, a učenici Srednje škole Čakovec su izveli glazbeni program te raspjevali korisnike.

Druženje na terasi Doma za starije i nemoćne osobe pjesmom je privuklo i prolaznike koji su zastajkivali i sami postajući dio ovog toplog susreta.

Ravnateljica Doma Suzana Belović poželjela je gostima i uzvanicima dobrodošlicu i ugodno druženje, istaknuvši da je ovo ustanova u kojoj ‘stanuje’ jedna velika i vrlo povezana obitelj. S ponosom su korisnici izložili i dio svojih rukotvorina, nastalih u sklopu redovnih aktivnosti.

S korisnicima Doma družili su se i zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini, kao i ravnateljica Zavoda za socijalni rad Čakovec Alenka Bilić, te voditeljica Obiteljskog centra – podružnice Međimurske županije Lidija Vinković.

Zajednica je duhovno jaka onoliko koliko je kadra skrbiti o svojim starijima i nemoćnima, a i ovo druženje je pokazalo koliko poštovanje u društvu uživaju naši sugrađani treće životne dobi.

foto: medjimurska-zupanija.hr
sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
15.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.