Now Reading:
Hercegovački fratar izazvao buru zbog objave na Facebooku: „Hvala Bogu, nismo pobijedili…” – pogledajte komentare!
Full Article 2 minutes read

Hercegovački fratar izazvao buru zbog objave na Facebooku: „Hvala Bogu, nismo pobijedili…” – pogledajte komentare!

Mario Knezović, fratar iz Hercegovine, na Facebooku je komentirao Eurosong, a njegova je izjava izazvala puno pozornosti na društvenim mrežama.

On je, naime, sretan što Hrvatska nije pobijedila na Eurosongu jer tako „sotonisti” neće doći u Arenu Zagreb, piše Slobodna Dalmacija.

-Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobjedili – napisao je fra Knezović, a njegova je objava prikupila 6,6 tisuća lajkova.

Objava je izazvala lavinu komentara:

-I ja sam u subotu u jutro govorila “Marko divan si, ali molim te 2. mjesto!” Nedaj Bože sotoniste u Lijepu našu! Bogu hvala!

-Žao mi što nitko ne komentira ocjenu “hrvatskog” žirija koji ispred većinski katoličke zemlje dodjeljuje Irskoj čak 8 bodova. Irskoj koja crnom trnovom krunom kruni “pobjednika” Netko bi trebao pitati taj nas žiri (tko su oni uopće?) jel‘ se srame zbog toga barem malo??????

-Hvala Bogu. Nama i onako nije tamo mjesto. To nije glazba,već masovna hipnoza.

-Hvala fra Mario što ste mi potvrdili da dobro razmišljam, isto i ja govorim, Bogu sam zahvalna što nije dozvolio da ovo zlo od Eurosonga dolazi u našu Domovinu!

-Samo dragi Bog je spasio našeg Marka od sotonističke krune. On je i onako pobjednik za nas

-Hr je pokazala svoje lice dodjelivši osam bodova Irskoj. Hr je tu da pokaže svoju solidarnost i modernost sa “novim normalnim”. Baš me zanima što će biti prve subote u lipnju, kad pokažu svoja prava

-Bože oprosti svima koji su zavedeni….nisu samo riječi pjesme bitne….jezik do poda….koja je to poruka za dječicu koja sa tetama pjevaju tu pjesmu?…koja poruka za heklano čipkasta sakrivena lica….sve ide u krivom smjeru…

Završit ćemo, ipak, s jednim drugačijim komentarom:

-Mario Mario nemaš pojma šta bi to značilo za nas ali šta ću tebi objašnjavt ti si za sebe najpametniji.

sjever.hr/slobodnadalmacija.hr
14.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.