Now Reading:
Grad Varaždinske Toplice i ove godine osigurao sredstva za udruge – ugovore potpisala gradonačelnica Ratković
Full Article 2 minutes read

Grad Varaždinske Toplice i ove godine osigurao sredstva za udruge – ugovore potpisala gradonačelnica Ratković

U Varaždinskim Toplicama u ponedjeljak je upriličeno potpisivanje ugovora o dodjeli financijske potpore projektima i programima od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge organizacije civilnog društva na području Grada Varaždinskih Toplica u 2024. godini.

Financijsku potporu ostvarile su ukupno 22 udruge za 24 programa, i to: Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Varaždinske Toplice, Udruga žena „Naši cajti”, Udruga umirovljenika Varaždinske Toplice, Lovačka udruga „Kalnik”, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH – podružnica Varaždinske županije – ogranak Varaždinske Toplice, Udruga vinogradara i voćara „Sveti Martin”, Vatrogasna zajednica Grada Varaždinske Toplice, Planinarsko društvo „Tonimir”, Udruga žena „Svibovečki zvon” Svibovec, Karate klub „AIK”, Lovačko društvo „Jelen”, Udruga „Biserna dolina” Grešćevina te Moto klub „Aquabikers”, ali i neke udruge koje nisu s područja grada, no svojim projektima i programima djeluju u interesu za opće dobro na području Varaždinskih Toplica.

Ugovore je s predstavnicima udruga potpisala gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković koja je tom prilikom istaknula zadovoljstvo što na području grada postoji mnogo aktivnih udruga.

– Udruge su te koje doprinose društvenom, kulturnom i sportskom životu našega grada. One ujedno čuvaju našu tradiciju, kulturu i baštinu kojom se svi zajedno ponosimo. Stoga mi je drago da imamo priliku nagraditi, odnosno pomoći tolikom broju udruga, vjerujem da ćete i u budućnosti biti isto tako uspješni u provedbi svojih aktivnosti. Hvala vam na svemu što radite za naš grad – rekla je gradonačelnica Ratković, poručivši da će udruge u Gradu uvijek pronalaziti partnera.

sjever.hr
14.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.