Now Reading:
Škola plivanja na varaždinskim bazenima: plivačke vještine usvojilo još 56 malih Srakara
Full Article 1 minutes read

Škola plivanja na varaždinskim bazenima: plivačke vještine usvojilo još 56 malih Srakara

Više od 15 godina održava se škola plivanja za učenike trećih razreda Osnovne škole Sračinec i Područne škole Svibovec Podravski.

Varaždinski Gradski bazeni odjekivali su veseljem 56 plivačica i plivača, od kojih su mnogi upravo u sklopu ovog programa naučili plivati.

–Veseli me da iz godine u godinu provodimo ovako korisnu akciju. Plivanje je jedna od najvažnijih vještina kojom mora vladati svaka osoba, a ovim programom osiguravamo da naša djeca steknu potrebna znanja da se snalaze u vodi. Troškove škole plivanja pokriva Općina Sračinec iz svog proračuna, pa je tako škola potpuno besplatna za roditelje. Zahvaljujem ravnateljici OŠ Sračinec Valec i osoblju Gradskih bazena Varaždin koji su i ovaj put pokazali dobru volju i naučili naše mališane plivati – izjavio je Božidar Novoselec, načelnik Općine Sračinec koji je obišao aktivnosti na bazenima.

Program se odvijao pod stručnim vodstvom trenera plivanja i učitelja i učiteljica razredne nastave, a prilikom završetka ovog tečaja posjetila ih je i ravnateljica Osnovne škole Sračinec Lidija Valec.

sjever.hr
10.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.