Now Reading:
NAJAVA: 2. konferencija “Invest in Zagorje” u organizaciji Krapinsko-zagorske županije i Poduzetničkog centra KZŽ
Full Article 2 minutes read

NAJAVA: 2. konferencija “Invest in Zagorje” u organizaciji Krapinsko-zagorske županije i Poduzetničkog centra KZŽ

U srcu Hrvatskog zagorja, ključnog centra za razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, Krapinsko-zagorska županija i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije s ponosom najavljuju drugu po redu konferenciju “Invest in Zagorje”. Konferencija će se održati 10. svibnja 2024. godine, a ovogodišnja tema je inovacije i investicije u zdravstvenom turizmu.

Zdravstveni turizam u Hrvatskoj – prilika za rast

Hrvatska je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od top destinacija za zdravstveni turizam u Europi. S obzirom na bogato prirodno naslijeđe, visoku kvalitetu usluga i povoljnu klimu, prilike za daljnji razvoj su iznimne, posebno u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja se profilira kao centar izvrsnosti za rehabilitaciju i wellness.

Fokus na inovacije i međunarodnu suradnju
“Zagorje – mala regija velikih mogućnosti”, moto je konferencije koja će okupiti eminentne stručnjake iz cijele Hrvatske. Sudionici će imati priliku slušati o najnovijim trendovima, sudjelovati u panel diskusijama i networking događanjima s ključnim akterima u industriji.

Panelisti i teme

Konferencija će biti podijeljena u nekoliko panela sa fokusom na različite aspekte zdravstvenog turizma:
Zeleno zdravlje: Sinergija ruralnog i zdravstvenog turizma sa dr. Vladimirom Mozetićem i Prim. Vlastom Brozičević kao nekima od govornika.
Ojačavanje dentalnog turizma u Hrvatskoj: Prilike koje pruža Krapinsko-zagorska županija, s profesorom Marinom Vodanovićem i dr. Josipom Česom te Sanjom Sudar uz moderiranje od strane Nikole Smolčića
Sportska revitalizacija: Povezivanje nutricionizma i aktivnog odmora, gdje će govoriti mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, Fran Peterlin, Dejan Patrčević, dr. Stjepan Ćurić i mnogi drugi kroz stručno vodstvo Nenada Bratkovića.
Digitalne oaze: Preobrazba zdravstvenog turizma kroz telemedicinu, predstavit će dr. Marko Slavica, Marcel Medak, Iva Bahunek i Ivana Kolar.

Nove tehnologije i proizvodi

Svakako jedan od vrhunaca konferencije bit će natjecanja poput “VitaVenture Pitch” i “Kreiraj svoju budućnost” gdje će startupovi i srednjoškolski timovi predstaviti svoje inovativne proizvode i usluge u sektoru zdravstvenog turizma. Ovi segmenti konferencije poznati su po tome što donose svjež pogled i kreativnost, a sudionici će imati priliku vidjeti najnovije ideje koje bi mogle definirati budućnost industrije.

Za više informacija, posjetite službenu stranicu konferencije na Invest in Zagorje 2024. Registracija je već otvorena – osigurajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio ove izuzetne priče!

sjever.hr 09.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.