Now Reading:
Energičan nastup Baby Lasagne u Malmöu uživo pratio i poznati varaždinski novinar
Full Article 2 minutes read

Energičan nastup Baby Lasagne u Malmöu uživo pratio i poznati varaždinski novinar

Baby Lasagna pomeo je konkurenciju u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u švedskom Malmöu. S njim je plesala i pjevala publika, ali i brojni akreditirani novinari. Time je naš predstavnik potvrdio ulogu favorita za pobjednika Eurosonga, a hoće li se tako i dogoditi doznat ćemo ove subote negdje oko ponoći.

A zajedno uz zvukove pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’ uz nekoliko tisuća oduševljenih posjetitelja, u Areni u Malmöu plesao je i poznati varaždinski novinar, poznati glas u eteru Radio Megaton, David Bralo.

Zajedno sa zagrebačkim novinarom Ivanom Stupnišekom, Bralo je u Areni u Malmöu bio dio jedinstvene atmosfere koju je stvorio hrvatski predstavnik svojim energičnim nastupom i pjesmom koja bi mogla Eurosong iduće godine dovesti u Hrvatsku.

– Atmosfera u Švedskoj je odlična. Nastup Baby Lasagne bio je vrh i s nestrpljenjem očekujemo subotu. Kladionice stavljaju našeg predstavnika u poziciju favorita i nadam se, kao i svi u Hrvatskoj, da će i ove godine kladionice biti u pravu – izjavio je za Sjever.hr Bralo.

Inače, Bralo i Stupnišek zaljubljenici su u Eurosong, a prošle su godine bili u Liverpoolu gdje su tada pratili nastup riječke skupine Let 3.

s.kalajdžija/sjever.hr

08.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.