Now Reading:
Vozio pijan i napao policajce, sukobili se i fizički  
Full Article 1 minutes read

Vozio pijan i napao policajce, sukobili se i fizički  

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela Napad na službenu osobu i Prijetnja.

Naime, u subotu, 4. svibnja oko 22 sata, tijekom nadzora prometa policijski službenici zaustavili su 58-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,66 promila. Policijski službenici vozača su isključili iz prometa, dok je vozač 58-godišnjak iskazivao namjeru daljnje vožnje te mu je izdana naredba o isključenju iz prometa.

Vozač je potom fizički napao policijske službenike te su nad njim upotrijebljena sredstva za vezivanje i vozač je uhićen. U događaju su osumnjičeni i jedan policijski službenik lakše ozlijeđeni. Tijekom daljnjeg postupanja 58-godišnjak je vrijeđao policijske službenike te im prijetio. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Napad na službenu osobu i Prijetnja protiv osumnjičenog 58-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave krapinsko-zagorske.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 07.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.