Now Reading:
Grad Pregrada sportskim udrugama dodijelio 55 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Grad Pregrada sportskim udrugama dodijelio 55 tisuća eura

U Gradskoj vijećnici u Pregradi potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava udrugama u sportu.

Na temelju provedenog Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u sportu na području grada Pregrade za 2024. godinu Sportske zajednice grada Pregrade te odluke o dodjeli financijskih sredstava dodijeljeno je ukupno 55.000 eura za projekte i programe šest udruga u sportu.

Sredstva su ostvarili NK Pregrada, ŽNK Pregrada, HPD Kunagora, Šahovski klub Pregrada, ŠRD Gorica i Teniski klub Pregrada.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je gradonačelnik Marko Vešligaj koji je čestitao svim prisutnim predstavnicima udruga te im zaželio uspješan rad u 2024. godini. Gradonačelnik je naglasio kontinuirana ulaganja Grada Pregrade u razvoj sporta u svrhu uključivanja što većeg broja građana u sportske aktivnosti i promociju zdravog života te povećanja dostupnosti sporta građanima i građankama.

 – Krajem prošle godine otkupljena su zemljišta te je u tijeku izrada glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole i izrada troškovnika za pomoćno igralište s umjetnom travom, a u sklopu projekta Zajedničko planiranje proračuna, u izradi je sjenica kod NK Pregrada koja će služiti za odmor i druženja sportaša – istaknuo je Vešligaj.

sjever.hr 07.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.