Now Reading:
Grad Ivanec za potrebe vatrogastva izdvojio preko 300 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Grad Ivanec za potrebe vatrogastva izdvojio preko 300 tisuća eura

Obilježavajući spomendan sv. Florijana zaštitnika vatrogasaca gradska Vatrogasna zajednica Ivanec zajedno sa šest DVD-a u nedjelju 5.svibnja održali su redovitu izvještajnu skupštinu u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec kojoj je bio ovaj put domaćin DVD Ivanec.

Grad Ivanec je prošle godine izdvojio 330.800 eura za potrebe vatrogastva, uključujući redovite aktivnosti i kapitalne donacije, ali i gradnju garaža za DVD-ove Radovan i Salinovec, te za opremanje svih DVD-ova.

Naglasak je stavljen na važnost mladih članova u budućnosti vatrogastva grada Ivanca s obzirom na da 670 članova koji djeluju unutar Vatrogasne zajednice od kojih je oko 120 operativaca, a čak oko 200 mladeži i pomlatka.

Nakon skupštine vatrogasci su sudjelovali u misi u župnoj crkvi Ivanec koju je predvodio župnik vlč. Tihomir Kosec. Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić je zahvalio vatrogascima na njihovom radu i požrtvovnosti te im čestitao blagdan sv. Florijana.

– Kontinuiranim povećanim izdvajanjima za nabavu vozila, gradnju vatrogasnih objekata i opremanje vatrogasaca suvremenom zaštitnom opremom nastojimo vam pokazati koliko cijenimo vaš rad i doprinos sigurnosti građana i njihove imovine – istaknuo je gradonačelnik Batinić.

sjever.hr 07.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.