Now Reading:
Dječja radost u općini Zagorska Sela: projektom “Na dva kotača za prijateljstva jača” nabavljeno 6 bicikala i 2 romobila
Full Article 1 minutes read

Dječja radost u općini Zagorska Sela: projektom “Na dva kotača za prijateljstva jača” nabavljeno 6 bicikala i 2 romobila

U sklopu projekta “Na dva kotača za prijateljstva jača” u općini Zagorska Sela čiji partner je Društvo naša djeca, odobreno im je 2550 eura na natječaju Krapinsko-zagorske županije kroz Dječji participativni proračun.

Provedbom ovog projekta i zahvaljujući odobrenim sredstvima nabavljeno je 6 bicikala i 2 romobila te pripadajuće opreme poput kaciga i blatobrana, čime će se potaknuti dječja aktivnost, sigurnost i međusobno povezivanje.

Tri bicikla i romobil ostaju na igralištu u Zagorskim Selima, dok će druga tri bicikla i drugi romobil biti dostupni na igralištu u Miljani. Načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec Jurak istaknula je kako će ovo omogućiti djeci da se slobodno kreću između igrališta te da razvijaju prijateljstva i druženja.

Ovaj projekt predstavlja važan korak u stvaranju sigurnog i poticajnog okruženja za našu djecu. Veseli me vidjeti kako lokalna zajednica i institucije surađuju kako bi osigurali dječju radost i povezanost. Vjerujem da će “Na dva kotača za prijateljstva jača” doprinijeti stvaranju trajnih prijateljstava i zajedništva među našim najmlađima – naglasila je načelnica Krivec Jurak.

sjever.hr 06.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.